Ha hosszabb ideig távol maradsz, szívesen vesszük, ha jelzed, hogy ne számoljunk veled.
Hoy,
Mint ahogy, azt bizonyára észrevettétek, nem vagyok. Ennek az az egyszerű oka van, hogy rám szakadt a munka. Meddig fog tartani, senki sem tudja. Fogtok látni steamen, lehet, játszom valami mással, ezt ne vegyétek rossz néven, valószínűleg csak nincs agyi/időbeli kapacitásom az armához, viszont addig nem fogok jönni, amíg nem tudok 100%-ot beletenni, mert úgy számomra nincs értelme.
A szervert természetesen továbbra is tudjátok rajtam keresztül intézni, illetve a beígért tananyag lassan, de el fog készülni. Ha van valami fürge gyors dolog amit meg kell oldani és kompetens vagyok a témában, nem ígérem, de ha tudok, segítek, keressetek nyugodtan.
Addig is jók legyetek, és csapassátok.
Üdv, Thom.
Sziasztok!
Az érettségi és az MHAA-ra való készülődésem miatt nem hiszem, hogy nagyon meg tudok jelenni a játékokon/kiképzéseken. Mostanság Steam-en csak kártya/játékidő farmolás miatt vagyok fent VPS-ről szóval ha valaki rám ír és nem válaszolok az nagy eséllyel azért van mert nem fut a gépem. Ja és, hogy számoljatok vele úgy kb Július közepétől nagy eséllyel kilépek az alakulatból. Sajnos a banánfa is elrohad 1x.
Üdv.: Peter🍌
Sziasztok.
Előre szólok, hogy 07.18.-tól elkezdődik a tartalékosi kiképzés ezáltal 07.18-tól 08.20-ig a hétköznapi gyakorlatokon nagyon nagy eséllyel nem leszek elérhető. A hétvégi játékokon viszont remélhetőleg megtudok jelenni. De 08.21 től meg altiszti szóval onnantól pedig Szeptemberig nem leszek elérhető. A 08.21-09.01 között meg nem tudom, hogy leszek-e hétvégente mert erről infóm nincs.