2020-06-13 - 20:00

Háborgó mélység

Uraim!

A legutóbb összeszedett adatokat sikerült egyesíteni, így a két halott ügynök áldozata nem volt hiábavaló. Ezek alapján, valami egészen ijesztőre bukkantunk. Az oroszok Maldenen, vagy annak közelében hajtanak végre titkos műveletet úgy, hogy Maldenen vélhetően senki nem tud róla, vagy legalábbis jól tagadják.

Az információk arra utalnak, hogy Oroszország egy titkos szervezete új biológiai fegyveren kísérletezik. Bár ez egyelőre nem bizonyított, de ha sikerül kifejleszteniük, akkor egy olyan méreg kerül a birtokukba, ami napokon belül öl, ráadásul jelenléte az emberi szervezetben utólag kimutathatatlan.

Ez az információ már több mint öt éves, tehát nem tudhatjuk, hogy milyen stádiumban van a project. Abban már bizonyosak vagyunk, hogy a labor, amely dokumentumokban szerepelt, érdekes körülmények között öt évvel ezelőtt leégett.

Johnson ügynök utalást tett egy orosz mérnökre, mint lehetséges beszervezhető emberre. Ezzel az illetővel a CIA felvette a kapcsolatot, aki először mindent tagadott, de kis idő múlva azért sikerült meggyőzni őt, hogy nem csapdába akarjuk csalni.

Vladimir, az orosz mérnök elmondta, hogy tudomása szerint a mérget tovább fejlesztették és egy titkos katonai bázison dolgoznak rajta tovább jelenleg is. Azt is hallotta a kutató haverjától, hogy hamarosan megkezdik az emberkísérleteket. Elmondta még azt is, hogy a titkos bázisra tengeralattjáróval szoktak ki és bemenni és általában a bázis személyzete állandó 12 fő, amelyen felül a tengeralattjáró legénysége szokott ott tartózkodni, ami további kb. 50-60 fő.

Megjelölt egy hamarosan érkező dátumot, amire a bázis állománya eltávot kapott. Azt gyanítja, legalábbis egymás közt azt beszélik, hogy a személyzet nagy részét azért küldik ki így szervezetten, mert valami olyat akarnak művelni, amihez nem szeretnének felesleges szemtanúkat.

A bázisra szerinte lehetetlen bejutni, mivel egy bejárata van, ami egy több tonnás fém és beton egyvelege, amit állandóan zárva tartanak. A kapu ráadásul olyan szinten beépül a környezetbe, hogy azt nem is lehet azonnal felismerni. Azonban valami olyasmire is utalt, hogy a víz alól, egy nyomás leeresztő csövön keresztül talán be lehetne jutni, de nem árult el többet. Feltételül szabta, hogy juttassuk ki a családját Moszkvából, és ha ezt be is tudjuk bizonyítani, akkor mind részletet megoszt. 

A rajtaütést az eltáv estéjére szervezzük. Vladimir talált valami indokot, amiért nem megy be a többiekkel bulizni a városba, és a közeli bázisukon marad. Ha kimentjük őt, elmond nekünk mindent, amivel rajtaüthetünk a vízi támaszponton.

A feladat, megkeresni Vladimirt, aki informálja önöket a bázis részleteiről. A családjáról készített fotókat megkapják, illetve kapnak egy telefont is, amivel a mérnök elérheti a családját. Amennyiben úgy látják, hogy az információk alapján a bázis megközelíthető, akkor hatoljanak be, szerezzenek mintát az anyagból további tanulmányozásra, és szerezzenek minél több infót a kutatás anyagokról is, majd robbantsák fel az egészet.

A part koordinátáit, ahol a bázist és az informátort találják már megkaptuk. Készüljenek, 1 óra múlva indulunk!

You need to be logged in in order to be able to register for this event.

A jelentkezésed visszavonásához keresd a küldetés szervezőjét és a parancsnokodat!

  • blade jelentkezett. Vállalt poszt(ok): Főparancsnok (Megj.: )
  • mokkus2005 jelentkezett. Vállalt poszt(ok): Lövész (Megj.: )
  • Erik jelentkezett. Vállalt poszt(ok): Lövész (Megj.: )
  • Haku jelentkezett. Vállalt poszt(ok): Lövész (Megj.: )
  • Rommel jelentkezett. Vállalt poszt(ok): Lövész (Megj.: )
  • merAce jelentkezett. Vállalt poszt(ok): Szanitéc (Megj.: )
  • Snake jelentkezett. Vállalt poszt(ok): Rajparancsnok||Lövész (Megj.: )
  • Sol jelentkezett. Vállalt poszt(ok): Lövész (Megj.: )
  • Vagrant jelentkezett. Vállalt poszt(ok): Lövész (Megj.: )