Kalózöböl hadművelet

Kezdőlap Fórumok Kampányok Kalózöböl hadművelet

Ennek a témakörnek tartalma 51 hozzászólás, 5 résztvevő. Utolsó frissítés:  mustafa 1 hónap, 1 hét telt el.

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 52
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #7510

  Ez egy olyan kampány lenne Rommel ötletéből kiindulva, ami több mint egy Dro, de kevesebb egy rendes tervezett kampánytól. 3-5 lehetséges műveletet látok benne, attól függően, hogy melyik hogy sikerül. Annyi a lényege, hogy így talán élvezetesebbé lehet tenni a hétvégi játékokat az elmúlt három hétvége tapasztalatából kiindulva. Nem lehet folyamatosan csinálni, több mint egy hét a tervezés leírás és tesztelés. A nyitányon túl vagyok, dro-ban leteszteltem már 6-8 alkalommal, lekreálással együtt egy óra másfél alatt meg tudom csinálni. Ha láttok benne lehetőséget, érdekel titeket akkor nagyon szívesen megcsinálnám.

  #7511

  A történet tervezetben nyilván csak a sztori van. A tényleges műveleti részekről ha valakit érdekel akkor beszélhetek, de nem akarom senki játékélményét elrontani, ezért nem írtam semmit róluk. Ha az ember végigolvassa akkor nagyjából lehet következtetni, nem akartam faék egyszerűre sem, de atomfizikusnak sem nagyon kell lenni hozzá. Normális viszonylag egyszerű de nehéz küldetéssorozat lenne, ha összejön.

  #7517

  Csapasd!

  A vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van egy belőle.
  Szolgálj, hogy vezethess!

  #7554

  A táborban viszonylagos csend van. Halk beszélgetés, pakolás és szerelés hangjaival a háttérben, kissé már nyomasztóan. Az előkészítő kis mobil tábori asztalnál álltok. Melletted a rajparancsnok a térképet nézegeti, jegyzetel. Az asztal tele van. Tárak, gránátok, medikus felszerelés, és nagyjából minden amit vinni akartok. Mindenki csendben pakol és szerelkezik. Ebben a csendben hangosnak hat az androidon a rezgés, főleg hogy mindenkinél egyszerre rezzen. Egy hosszabb üzenet a műveleti parancsnoktól. Valamiért nem jó érzés, hogy a parancsnok maga a tengernagy… félve kezded olvasni a tartalmát:

  Uraim!
  Néhány információt meg kell osztanom önökkel.
  Mr. Smith az önök indulása után félrevonult a másik eligazító helyiségbe néhány emberével, ahonnan azóta senki nem jött ki…
  Eközben bejelentkezett az anyahajó kommunikációs vonalára egy AWACS gép, ami Tanoától 80 mérföldre északnyugatra végez tengeri „gyakorlórepülést”. Ezt követően egy Super Stallion szállt le tankolni két F-22 Raptor kíséretében.

  Sem indulási, sem cél koordinátákat nem adtak, viszont fél óra múlva már úton voltak, a legénység elmondása szerint 15-20 katonával (vélhetően két Seal csapat) a fedélzeten, a nekünk közölt információ szerint karitatív célokkal a WWF Global egy bálnamegfigyelő társküldetéséhez.
  Ezek alapján, valamint hogy a környéken évszázadok óta nem láttak egy kurva bálnát sem, úgy gondolom, hogy Mr. Smith nem mondott el mindent az eligazításon.
  Amit a szigeten lévő informátortól (hívjuk innentől halásznak) megtudtunk az az, hogy az iszlamisták a Kék Gyöngy ipari kikötőben szálltak partra kis halászhajókkal. Sajnos a létszámukról nem értékelhető az információ, Halász szerint rengeteg, de ez nem mérhető adat számunkra. Járműzúgást hallott, de nem mert közel menni, így sem a fajtája sem a darabszáma nem ismert. Innen észak felé vonultak ismeretlen helyre, csak minimális egységet hagytak hátra, vélhetően a járművek őrzésére.
  A QRF-et már értesítettem, a lehető legnagyobb mértékű támogatást fogom nyújtani önöknek, amit jelenleg el tudunk érni.
  Használjanak ki minden rendelkezésükre álló eszközt, minden eshetőségre készüljenek fel, csapjanak le gyorsan, határozottan, céltudatosan, és ami a legfontosabb: térjenek vissza és egyben!
  Oorah!

  Az üzenet elolvasása után egyszerre néztek a rajparancsnokra, aki már mondani is akarna valamit, de megzavarja a műholdas telefon rezgése. A képernyőre nézve felemeli a szemöldökét, és elindul távolabbra, még halljátok az Uram, …igen olvastam… kezdetű egyre halkuló mondatot….

  #7555

  Like!

  My rifle, without me, is useless. Without my rifle, I am useless.

  #7556

  Szóljatok, ha valami nem tetszik benne, sose írtam még ilyet…

  #7557

  Sol gyorsképzésének hála (tényleg ezer köszönet érte) most végeztem a sztorival, DRO nélkül le van kreálva Mark Coop alapon, bármikor betölthető és azt csinálja amit akarok úgy 95 százalékban. Mégegyszer köszönet.

  #7558

  Szép munka! Várjuk a küldetést!

  My rifle, without me, is useless. Without my rifle, I am useless.

  #7562

  Uraim!
  Most jövök a tengernagytól. Sikerült némi információt kicsikarnia a CIA-ből. Kaptunk két fényképet a célszemélyről. Mint azt tudják, régen a mi emberünk volt. Ebből az időből való az egyik kép. A másik azóta készült, hogy elvesztettük a kapcsolatot vele. Ez utóbbi valamivel frissebb kép, bár mint tudjuk, az ember a külsejét tudja a legkönnyebben változtatni. Adják körbe a képeket és próbálják meg memorizálni az arcát, a testtartását, bármit, amiről megismerhetik.
  Egyenlőre ennyi! Ha további információkat kapunk, tudatom Önökkel! Oszolj

  Attachments:
  You must be logged in to view attached files.

  My rifle, without me, is useless. Without my rifle, I am useless.

  #7567

  Na már öten vagyunk, így le lehet már játszani. Ha még MerAce vagy Papas tudna jönni pont jó is lenne.

  #7585

  Fáradtan gurultok be a Land Roverrel a FOB-ra. Visszafelé már az utat is eltévesztettétek, az eső, a harc, a sérülések… Ahogy megérkeztek még a vátozást sem veszitek észre. Technikusok állnak a FOB-nál, ami közben kibővült kicsit…
  Egy rögtönzött leszállónál egy Stallion vesztegel a réten. Néhány ember ládákat pakol ki belőle.
  A FOB mellett egy asztalon ásványvizek és kaja van kipakolva. Miután megszabadulsz a felesleges cuccaidtól, odaállsz és eszel-iszol, mint aki napok óta nem tette. Nem vagy egyedül, mindenki ezt csinálja a RajPK kivételével, aki a zsákmányolt tárgyakat adja át az egyik technikusnak. Ezt az idillt töri meg az android berregése.

  Egy üzenet a műveleti parancsnoktól:

  Uraim!
  Gratulálok. Az elsődleges képi és rádiólemzések szerint önök elkapták Fadilt. Megszerezték a csomagot, két telefont és egy tabletet. Mi több a felderítés szerint Halász is újra bejelentkezett, bár ő egy kicsit még sokkhatás alatt van. A tőle kapott infókat kezeljék fenntartással. Az önök után küldött csapat technikusai most fogják átvizsgálni a telefonokat, adattárakat amiket átadott a parancsnokuk. A seal csapat már beérkezett a hajóra. Az ő információik kielemzése után tartunk egy videokonferenciát Mr. Smith és Kopasz részvételével. Ezután az önök részére bocsájtjuk az elemzés eredményeit, a rajparancsnokuk pedig a tervet és a feladatokat. Addig is pihenjenek.
  Oorah!

  • A hozzászólás módosításra került: 7 hónapja, 3 hete telt el- mustafa.
  #7587

  Sajna most többet nem tudok írni, holnaptól csak kedden leszek legközelebb, de iparkodok összesíteni és sztorit kiírni. Ha kész dobom föl egyből.

  #7589

  Szép munka!

  My rifle, without me, is useless. Without my rifle, I am useless.

  #7590

  Köszi. Ha valakinek van ötlete észrevétele azt várom, hátha segít a sztorit alakítani.

  #7606

  A következő játékot április 28-ra tudnám megcsinálni ha nektek jó.

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 52

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.