Operation Eagle Eye

Kezdőlap Fórumok Kampányok Operation Eagle Eye

Ennek a témakörnek tartalma 37 hozzászólás, 7 résztvevő. Utolsó frissítés:  mustafa 1 hét, 4 napja telt el.

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 38
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #7967

  Egy küldetés sorozat, amely szinte csak felderítő, és mesterlövész feladatokat tartalmaz. Kifejezetten sniper-spotter párosoknak, vagy olyan MARSOC katonáknak, akik bírják az órákon keresztül lopózást, megfigyelést, a ghillie-t és a tűzharc hiányát. Technikai eszközök (dartel és raven) csak korlátozottan használhatóak. Aki airsoftban otthon van azoknak talán a Sniper Valley mond valamit…. 😉

  Részletek hamarosan…

  #7968

  Sol

  szép magyar nevet találtál ki neki 😛

  Many are born, but a few are made.

  #7969

  Micsoda?! Szem műtéte lesz a sasnak?

  A vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van egy belőle.
  Szolgálj, hogy vezethess!

  #7972

  Sol: jobb mintha a káma-szutra első oldalának a főcímét adtam volna neki 🙂
  merAce: a küldetés támogatója a sasszem lézerközpont…

  #8158

  Nem felejtettem el, ő már játszható formában van, de csak a kalózöböl vége után.
  Köszi a türelmet.

  #8304

  Hogy pár dolog tiszta legyen:

  Eagle Eye = Sasszem

  A kampány két csapattal, két külön történettel fog indulni. Az első csapat az a három fő akik életben maradtak, a többiek pedig majd csatlakoznak. Először a 3 fő fog indulni, ők kezdenek.
  A többiek kiírása később fog kikerülni, ők néhány órával később fognak kezdeni.
  Ugyanazon a napon.
  Vagyis Rommel Nofca Mokkus szombat délután 16.00-kor a többiek 20.00-kor.

  Miután itt viszonylag kevés információval és iránymutatással rendelkeztek eléggé szabad lesz a mozgásotok, minden a döntéseiteken fog múlni, és az időn. Ahogy haladtok előre, úgy lesz egyre könnyebb (talán). Elképzelhető, hogy lesz olyan is amikor 3-4 óra bevetés alatt senkivel nem találkoztok, vagy éppen 5 percenként 10 emberrel. Ezek majd kiderülnek, de ne lepődjetek meg semmin. Kreatívkodjatok, mondjátok az igényeket ötleteket, ami reális beépítem a játékba.

  Lesznek egyedi szabályok, azok később kerülnek kiírásra.

  #8307

  Sajnálattal és örömmel teli közlendőm van.

  Sajnálattal közlöm, hogy a 27-i játékot halasztanunk kell létszámhiány miatt.
  Örömmel közlöm viszont, hogy az új időpont november 3.-a, és ha minden jól alakul, akkor Sol fogja vinni a másik csapatot.

  Így készüljetek.

  #8311

  Egyértelműbb már nem tudok lenni.
  2 db (azaz kettő darab) kiírás lesz október 3 szombati napra.
  Egy már kint van.
  Ez a:
  Sasszem 1. kezdetek (Marsoc) Ide csak Rommel mokkus és Nofca jöhet mert ők a túlélők.

  a második ami még nincs kint:
  Sasszem 1. kezdetek (második csapat) Ide jelentkezik mindenki más.

  Marsoc kezd (tehát Rommel mokkus Nofca) 16.00-kor szombat délután.
  Másik csapat kezd (mindenki más) 20.00-kor szombat este.

  Kéretik így jelentkezni miután a másik csapat kiírása is kikerül a nap folyamán!

  Köszi.

  #8328

  Infó a Seal csapatnak.

  Szerelvényeztek egy szikla tövében, halkan készülődtök, csak a tenger enyhe morajlását hallani, és a néha szemerkélő eső hangját. Egyszerre rezdül az androidotok.
  Egy rövid üzenet:

  Altis kormányának hivatalos közleménye:

  Mai nap hajnali kettő óra 15 perckor egy kilométerekkel a sziget alatti epicentrumú földrengés rázta meg a szigetet. A halálos áldozatok száma és a kár minimális, viszont sajnálatos módon az elektronikai hálózat teljes mértékben lekapcsolt.
  A probléma megoldását a karbantartó egységek az ADS-el kisegítve meg tudják oldani, bár ez még jópár napig esetleg egykét hétig is eltart. Mindaddig a lakosság biztonsága érdekében kijárási tilalmat rendelünk el, az ADS és az ő általuk kijelölt lakossági kontraktorok élelmet, vizet és minden szükséges eszközt biztosítanak, orvosi egységeikkel karöltve minden települést gyakori időközönként fel fognak keresni. Az esetlegesen beteg és rászoruló embereket a több mint 30 rendelkezésre álló légi járművel a kórházakba fogják szállítani. Amennyiben kérdésük van úgy az önökhöz legközelebbi kontraktort keressék fel, vagy bármely a közelükben tartózkodó ADS egységet. Az esetleges túlterheltség miatt a mobil és rádiókommunikációs vonalak használatát csak a mentő és karbantartó egységek forgalmára tartjuk fenn, így azok jelenleg a lakosság számára nem elérhetőek.
  Nemzetközi segítséget jelenleg nem kívánunk igénybe venni, életveszély nem áll fenn, a kormány a feladatait teljes mértékben képes ellátni, kidolgozott katasztrófavédelmi tervvel rendelkezünk ilyen esetekre a földrajzi helyzetünk miatt.
  Biztonsági okokból a nemzetközi repülőtér forgalmát korlátozzuk, jelenleg további intézkedésig csak belső használatra lehet igénybe venni. A külföldi állami és céges alkalmazottak orvosi vizsgálatok után az ADS hajóin hagyhatják el a szigetet, hogy mielőbb találkozhassanak rokonaikkal, munkáltatójukkal. Megnyugtathatunk mindenkit, hogy külföldi áldozatok nincsenek.

  Köszönve az együttműködést: Altis Kormánya

  #8344

  Akiben van egy kis szerepjátékos hajlam nyugodtan írjon le bármit, ha jó ötlet vagy megvalósítható akkor még a játékba is bekerülhet, de mindenesetre fokozza a hangulatot.

  #8347

  A SEAL osztag a szerelvényezését tehát kicsit “vissza az időben” verzióban egy szabotázs akcióra kell hogy tegye elméletileg, mivel erre készültek, nem pedig kimentésre, gondolom.

  A másik: Van-e konkrét utasítás, ha elesett MARSOC egységet találunk? -HA találunk egyáltalán-

  “Nincs kegyelem, nincs fájdalom, nincs megalkuvás”

  #8348

  Mivel senkit se hagyunk hátra, ezért senkit se hagyunk hátra. Viszont macerás lenne cipelni a holtakat, ezért meg kéne jelölni a testek helyzetét, (elrejtés után) egy későbbi akcióra, amikor ki tudjuk őket hozni. Szerintem

  My rifle, without me, is useless. Without my rifle, I am useless.

  #8349

  Ezek majd a helyszínen kiderülnek 🙂

  Jól gondolod Blade, tengeralattjáró ártalmatlanítása volt a fő cél, ehhez kell készülni. Ha esetleg valami nem tiszta felszerelésügyileg akkor Sol vagy én örömmel segítünk.
  De legyen egy kis támpont:

  Fegyverekből nem:
  támogató, dm, mesterlövész, rakétavetők
  Eszközökböl nem:
  mesterlövész és nem közelharci optikák (javallott pl xps3)
  reven, dartel, műhold uav
  Robbanóanyagokból: csak ami egy tengeralattjáró semlegesítéséhez kellhet

  Fegyverekből igen:
  mp5, mp7, pisztoly, sörétes, stb, amire lehetőleg hangtompító (ha van hozzá)
  m4ből legrövidebb, max 1-2 db összesen

  ajánlott:
  flashbang, kés, taser

  Korlátozás nélkül:
  éjjellátó, fegyverlézerek, tablet, android, rádió

  Próbáljátok úgy összeállítani, mintha tényleg ez lenne a feladat. Nyilván az ésszerűség határain belül. Ha valamit elfelejtetek berakni akkor nincs kunyerálás, senki nem fog adni játék alatt. Duplán ellenőrizzetek tárakat, lőszereket, rádiókat stb.

  Ami marsocra és sealre is vonatkozik:

  Hulla eltüntetés intellel. Mondjátok többször ki, ha nagy a hangzavar nem hallom mindíg: Ássátok el a hullát. Megyek elásom, elhúzom ide itt elásom akármi. Ha nem jelenik meg az intel akkor technikai a probléma, azt kell mondani, hogy itthhagyom itt nem veszik észre. Majd akkor kiszedem ha már nem vagytok ott.

  #8356

  Több száz kilóméterre a válságszoba nyújtotta biztonságban egy képviselő a helyzet elemzése során feltesz a jelenlévő parancsnokoknak egy kérdést:
  “ Tekintettel a kialakult helyzetre, nomeg arra hogy a teljes sziget áram nélkül maradt…. feltennék egy egyszerű kérdést:
  “Áram nélkül a sziget radarjai sem működnek…. nem lehetne fű alatt egy helikoptert bevinni egy másik osztaggal? Értem hogy a SEAL-esek vannak a legközelebb, de hányan vannak? Erősítésnek megfelelőek… de uraim…a SEAL nem erre készült fel.

  “Nincs kegyelem, nincs fájdalom, nincs megalkuvás”

  #8358

  Idézek pár sort a kalózöbölből:

  “Nem tudom ki mennyire ismeri ezt a görög szigetet, gyorsan felvázolom: Szeles, napos, száraz. Energia előállításból élnek nagyon jól. Naperőmű szélerőmű stb.. Rengeteg külföldi – Amerika, Ázsia, Közel-Kelet, Európa- befektetője van, semleges hely. Akivel ott találkozhatnak az az ADS vagyis az Arrow Defense Security. Ez altis magán biztonsági szolgálata. Ők a rendőrök katonák közteresek egyben. Nincs velük gond, de mivel vegyes társaság óvatosan velük.Nagy erőket tudnak mozgatni nagyon hamar. Kerüljük a konfrontálódást. Főleg, hogy nem szólunk nekik az érkezésünkről.

  Uraim! Szólal meg a vezérkari főnök! Ha bárki a szobában kiáll a nyilvánosság elé és elmondja a sok országnak akiknek érdekeltségei vannak ott, és felvállalja, hogy Altis szigetére kergettünk egy orosz fegyverkereskedőt aki atombombával akart üzletelni, majd odamentünk szó nélkül fű alatt, hogy elkapjuk, de sajnos ezután megszakadt a kapcsolat az egységeinkkel és felrobbant egy atombomba a sziget alatt, akkor már küldöm is az egész tengeri flottát.
  Ha ez az akció kibukik az összes érdekelt ország megmozgatja a haderejét, hacsak fű alatt meg nem tették már. A földrengés miatt így is eléggé feszült a helyzet. Nemsokára annyi műhold lesz a környéken, hogy a holdat is el fogják takarni.
  Addig viszont marad a seal csapat akiknek helyt kell tudni állni bármilyen szituációban, ezért kapnak képzést és technikát számolatlanul. Ha pedig nem járnak sikerrel akkor egyszerűen elfelejtjük az egészet és hazamegyünk.

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 38

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.