Hades Protocol – 2. rész

By Egyéb No Comments

 

Uraim, egy kis háttérinformáció:

Livonia nemrég szakadt el Oroszországtól és harcolta ki magának a függetlenséget. Jelenleg egy törékeny, ám stabilizálódni látszó katonai diktatúra van hatalmon. A vezetőjük  Vaszilij Jugdenovics tábornok, aki ígérete szerint lemond minden előjogáról, amint megalakul az első demokratikus livoniai kormány. Most várják az első választásokat.

A demokráciát támogató nyugat bevetette az UN békefenntartó csapatokat is, akiknek a segítségével fenn lehet tartani a törékeny rendet, illetve a livoniai határokat. Ne legyenek illúzióink, ha nem venné Európa oltalom alá ezt a kis államot, Oroszország már rég visszavette volna a területet. Egy UN által kiadott hivatalos közlemény alapján orosz békefenntartó csapatok nem tartózkodnak Livoniában. Oroszország jelenleg csendben figyeli az eseményeket.

Kormányunk gyanítja, hogy több minden húzódik meg a háttérben, hiszen minden infó, amit Maldenen nyertünk, az Livoniából érkezett, tehát azt gondoljuk, hogy a fő célpontunk is itt bujkál. Éppen ezért Amerika sem haderővel, sem felszereléssel nem támogatta ezt az államot, de ezt az álláspontot politikailag nem tudjuk sokáig tartani. Ezért Amerika vállalja, hogy speciális egységeket küld a jelenlegi livoniai hadsereg képzésére.

Így kerülnek több szakasznyi egységünkkel egyetemben Önök is a területre. Kiképezni, felkészíteni mennek az ottaniakat az önállósodásra. Célbalövés, felderítés, stb-stb. Élvezni fogják! NA! Ne húzzák a szájukat, természetesen ez csak a fedősztorink… 

 

Részletek és jelentkezés…

Hades Protocol – 1. rész

By Egyéb No Comments

 

2019.09.12. 23:00

Langley, CIA főhadiszállás:

 

  • Szóval….Hades protocol…..elindult?

 

  • El….kiugrasztottuk a nyulat a bokorból. Most már csak azt kell megnézni, milyen mély az a bizonyos üreg….

 

  • A másik beépített emberünk a kórházban megerősítette a DNS tesztet, a romok között a MARSOC felderítő teste volt. Thung, vagy ahogy ők ismerik, “kocka” eltűnt…ahogy sejtettük. Viszont a felderítő halála miatt, a tábornok dühöng.

 

  • Dühöngjön…az egész csapat veszteséglistára volt kalkulálva, kettő túlélte és még meg is csinálta a melót. Szememben ez győzelem.

 

  • Akkor minden megy tovább? Elindítjuk a beavatkozó csapatot és lekapcsoljuk Samanthát?

 

  • Igen…de ne mond ki a nevet még egyszer, a csajt mi nem ismerjük!
  • Mikor kapja meg a csapat a felderítők jelentését?

 

  • …már meg is kapták….

 

Részletek és jelentkezés…

Hades Protocol – Prológus

By Egyéb No Comments

Uraim! 

Ő itt Jason Carter, alias Johan Scmidt, alias “al Thamat”:

Mi, az ügynökségnél csak úgy hívjuk: Kaméleon.

Nem csak ezer féle személyiségbe tud belebújni, de olyan szinten tud a rendszereink elől elbújni, mint más senki a földön. Könnyen meg tudja tenni, mivel….nos…. mi képeztük ki. Ő képzett ki számtalan terepen dolgozó ügynökünket, tehát mestere a szakmájának. Egyik este kilépett az irodából és soha nem ért haza.

….ennek már 5 éve.

Részletek és jelentkezés…

Talio Hadművelet

By Egyéb No Comments

Stratis szigetén elhatalmasodtak az önjelölt hadurak. Mindezt -ezidáig- a Görög kormány próbálta belügyként kezelni, ám ez most megváltozott egy sajnálatos esemény következtében. A Görög állam tőlünk vásárolná az új harci helikoptereit, és az üzlet részeként a pilótákat is mi képezzük ki. Az egyik ilyen oktató repülés közben érintették Stratis légterét és ott váratlanul támadás érte az egyik madarunkat. A közelben lévő satelitet odairányítottuk a keresésükre, és az alábbi helyzettel szembesültünk:

Részletek és jelentkezés…

Két új DLC-vel bővül az ArmA 3

By Egyéb No Comments

Rövid időn belül kettő új DLC-vel bővült/bővül az ArmA 3 világa.

Az egyik a már megjelent hidegháborús témájú Global Mobilization. A másik pedig egy sci-fi vonalon futó kiegészítő a Contact.

Mind a két DLC-vel kapunk új térképet, de ebből talán az utóbbi Sci-Fi témájú kiegészítő lehet érdekesebb, valamint a bemutató videójában látható technikai érdekességek.

Youtube:

Hivatalos oldal:

GLOBAL MOBILIZATION – COLD WAR GERMANY

Contact

Steam:

2019. április 29. – Arma 3 Creator DLC: Global Mobilization – Cold War Germany

2019. július 25. – Arma 3 Contact

 

Újabb tagokat köszönthetünk köreinkben!

By Egyéb No Comments

Köszöntjük köreinkben az alakulat legújabb tagjait!

 

         

 

 

 

 

Blade és Nofca

Hozzáállásotokkal, a tanulásba vetett kitartásotokkal, aktivitásotokkal, az alakulat eszméit magatokévá téve meggyőztétek a Magyar Arma Realsim Közösséget, hogy köztünk a helyetek. Csak így tovább!

M.A.R.K. alakulat

Bejelentkezés

Legújabb hozzászólások

Nézz be hozzánk!