Az élet nem állt meg

By Egyéb No Comments

Kedves Érdeklődő!

Röviden és tömören az alakulat jelenleg inkább egy baráti társaságként funkcionál, hasonló gondolkodású és mentalitású embereknek, mintsem egy szó szoros értelemben vett alakulatként. Nincsenek új videóink, játékkiírásaink, fórum vagy éppen Facebook bejegyzéseink, mert jelenleg nem toborzunk aktívan és a kommunikációs csatornáinkat is áttetük belső felületekre. 

Mit jelent ez számodra? Azt, hogy létezünk, játszunk és élvezzük egymás társaságát, Arma3-ban, a játékon kívül és a való életben is, de nem oktatunk újoncokat heti kétszer, nincsen minden szombaton kötelezően játék, nincsenek frissített képzési dokumentumaink, nincs alkalmassági vizsgánk és nem biztosítunk mindenki által mindig elérhető szervert. Ez azonban nem jelenti azt, hogy zárt közösség lennénk, amihez nem lehet csatlakozni vagy ne Arma3-aznánk!

Nem lesz egyszerű dolgod ugyanakkor, mert az értékrendet amit felállítottunk, a hozzáállást amit például láthattál a videóinkból, az élethez és egymáshoz való viszonyunk nem változott. Fogunk-e segíteni ha kérdésed van? Persze, de csak úgy és olyan formában, ahogy a barátodnak segítenél ha megkérne, de a barátságot ki kell érdemelni… Ha értelmes felnőtt ember vagy akkor érted miről szól ez az egész, és érted azt is mivel fog ez járni és mit fog tőled ez megkövetelni illetve mit nyerhetsz cserébe. Eddig is 97% felett volt a kiesők aránya, ezt sem árt tudnod.

Ha úgy gondolod, hogy emiatt vagy ennek ellenére szeretnél a közösségünk részese lenni, a következő módokon elérhetsz minket, ahol megbeszélhetjük hogyan tovább:

Üdvözlettel,
M.A.R.K.

A Dzsungel Szorításában

By Egyéb No Comments

24 óra. Milyen kevésnek tűnik, mégis milyen sok ha a dzsungel mélyén kell töltened pusztán a magaddal hozott felszerelésre és a társaidra támaszkodva. De vége, sikeresen teljesítetted a dzsungel gyakorlatot. Egy napja rakott ki a Mi8-as és repült tova, magunkra hagyva minket egy céllal, hogy jussunk vissza az alaptáborba.

Minden évben eljön ez a hét, amikor elrepülünk ide a dzsungel mélyére gyakorlatozni. Most azt hittük más lesz, így hogy fokozódott a helyi Boko Haram aktivitás, de hiába, azért őltek belénk kisebb városok éves költségkeretét, hogy akár veszély közepette is tudjunk gyakorlatozni.

Izzadtan, fáradtan, szúnyogcsípéssek tarkítva sétálunk a leromblot templom melletti rögtönzött táborunk felé. Már csak 100 méter és végre lefürödhetünk. Ám ekkor valami rossz érzés fog el. Gábor nem sétál ki a kapunk kezében a jó hideg Dreherrel. És hol van a helikopter?

Részletek…

Következő lépések…

By Egyéb No Comments

Malden….

A területet megnyomorító és elnyomásban tartó diktatórikus rendszert sikerült lebontani és a szigetet vissza csatlakoztatni Görögországhoz. Ez nem ment egyszerűen és nem is ment egyedül. Viszont a következő lépésben mind az Unió, mind a Nato magasabb szintű támogatására lenne szükség, amiben Magyarország is szervesen ki szeretné venni a részét, ezért Magyar diplomata utazik a térségbe a tárgyalásokat megejteni.

Részletek…

Hades Protocol – 4. rész

By Egyéb No Comments

Hades Protocol

4. rész

 

A Helikopteretek leszállási engedélyt kap a USS Freedom fedélzetére.
Fáradtan szálltok ki a heliből, Kaméleont a fogdára viszik, később majd átadják valakinek…valahol…
Más nem is lebeg a szemetek előtt, minthogy végre lezuhanyozhassatok, egyetek egy jót….a jelentést ráér később megírni.
Végre a megérdemelt pihenés!

Még a fedélzeten felfigyeltek arra, hogy a Gamma csapat, /egymás közt csak a “második legjobb MARSOC alakulat”-nak hívott csapat készülődik egy másik helikopternél…. készülnek valamire.

Még mielőtt bármit is kérdezhetnétek, a rangidős tiszt tájékoztat Titeket:
“Nem fogják elhinni, de mikor úton voltak, Sol társuk életjelet adott magáról. Nem fogták el, mint hogy azt mi sejtettük, egyszerűen csak kutyaszorítóba került, próbálta önökkel felvenni a rádió kapcsolatot, de nem járt sikerrel.
A Gamma most készül kihozni a társukat.”

Villámcsapásként érint ez Titeket…egyrészt az öröm, hogy Sol él…másrészt a tudat, hogy ott hagytátok…..na és hogy a Gamma hozza ki Őt?…na azt azért nem!

Egymás tekintetében a fel nem tett kérdésre mindannyian ugyanazt a választ látjátok:

Vissza Livoniába.
…vissza a társatokért!

Részletek és jelentkezés…

Hades Protocol – 3. rész

By Egyéb No Comments

Hades Protocol

3. rész

 

Miután meghúztátok magatokat a “B” helyszínen, az Orosz hadsereg bevonult Livoniába és a folyótól északra el is foglalta azt.
A szabadságharc határát a Livoniai Népfront a folyónál húzta meg.
Sajnálatos módon ti a “B” helyszínen, még az Orosz területen ragadtatok…

Livonia
2019.09.25 23:30.

Üzenet a Parancsnokságtól:

Uraim!

A következő parancsig húzzák meg magukat!
Önöket két okból nem vontuk ki a játékból:
1.: Nem volt garancia arra, hogy időben kihozzák a csomagot,
2.: Thung /ex/ügynök azt is bevallotta, hogy a fő célpontunk is Livoniában tartózkodott.

Joggal feltételezzük, hogy a káosz, amit okoztak, annyira hatásos volt, hogy Kaméleon sem jutott ki a vesztegzár alól. Ez egy olyan esély, amire rég vártunk!
Az eseményeket még elemezzük.
Vége.

Részletek és jelentkezés…

Bejelentkezés

    Jelenleg nincs tervezett esemény.

Legújabb hozzászólások

Nézz be hozzánk!