Magyar ARMA Realsim Közösség

2014 óta szolgálatban

Az élet nem állt meg

By Egyéb No Comments

Kedves Érdeklődő!

Röviden és tömören az alakulat jelenleg inkább egy baráti társaságként funkcionál, hasonló gondolkodású és mentalitású embereknek, mintsem egy szó szoros értelemben vett alakulatként. Nincsenek új videóink, játékkiírásaink, fórum vagy éppen Facebook bejegyzéseink, mert jelenleg nem toborzunk aktívan és a kommunikációs csatornáinkat is áttetük belső felületekre. 

Mit jelent ez számodra? Azt, hogy létezünk, játszunk és élvezzük egymás társaságát, Arma3-ban, a játékon kívül és a való életben is, de nem oktatunk újoncokat heti kétszer, nincsen minden szombaton kötelezően játék, nincsenek frissített képzési dokumentumaink, nincs alkalmassági vizsgánk és nem biztosítunk mindenki által mindig elérhető szervert. Ez azonban nem jelenti azt, hogy zárt közösség lennénk, amihez nem lehet csatlakozni vagy ne Arma3-aznánk!

Nem lesz egyszerű dolgod ugyanakkor, mert az értékrendet amit felállítottunk, a hozzáállást amit például láthattál a videóinkból, az élethez és egymáshoz való viszonyunk nem változott. Fogunk-e segíteni ha kérdésed van? Persze, de csak úgy és olyan formában, ahogy a barátodnak segítenél ha megkérne, de a barátságot ki kell érdemelni… Ha értelmes felnőtt ember vagy akkor érted miről szól ez az egész, és érted azt is mivel fog ez járni és mit fog tőled ez megkövetelni illetve mit nyerhetsz cserébe. Eddig is 97% felett volt a kiesők aránya, ezt sem árt tudnod.

Ha úgy gondolod, hogy emiatt vagy ennek ellenére szeretnél a közösségünk részese lenni, a következő módokon elérhetsz minket, ahol megbeszélhetjük hogyan tovább:

Üdvözlettel,
M.A.R.K.

Rólunk

Jelentkezés menete

Legfrissebb Videónk

Legfrissebb Képek

Írj nekünk!

    Bejelentkezés

      Jelenleg nincs tervezett esemény.

    Legújabb hozzászólások

    Nézz be hozzánk!