TeamSpeak beállítása:

Miután megvásároltad és telepítetted az ArmA 3 játékodat, már jó úton haladsz afelé, hogy csatlakozni tudj a Magyar ARMA Realsim Közösséghez. Ehhez az első és legfontosabb program a TeamSpeak (továbbiakban TS).

(Mi a TeamSpeak? A TeamSpeak egy ingyenes VOIP alkalmazás, amely amellett, hogy számos platformara elérhető, könnyen konfigurálható és kis erőforrás igényű. Jól használható online játékok csapatszintű kommunikációjához.)

A TS programot ezen a hivakozáson találod (link). A 32 bites vagy a 64 bites kliens programra lesz szükséged attól függően, hogy milyen az operációs rendszered.

  1. A TS telepítés után már csatlakozni tudsz a MARK szerverére. Ehhez a következő lépéseken kell végigmenned:
  2. Elindítod a TS-t . Az alábbi képet fogod látni.
  3. A szerver címhez be kell írni az következő címet: 31.186.250.134:9187  Ezután ki kell tölteni a becenév mezőt is, majd a csatlakozás gombra kell kattintani.
  4. Sikeresen beléptél a M.A.R.K. TS szerverére. Az első csatlakozáskor csak a Toborzó szobába tudsz belépni. A szabályzat elolvasása után a szerver admintól tudsz jogot kérni a többi szobába való belépéshez.

A játék közben nem mindig tudod, hogy ki beszél éppen, ezért javasoljuk a TS-be beépített Overwolf (fekete/fehér farkasfej) vagy más hasonló program használatát.

Lehetőséged van a honlapról is közvetlenül belépni hozzánk, ha rákattintasz a M.A.R.K. TeamSpeak feliratra jobboldalon a Nézz be hozzánk! szövegrész alatt.

A közös játékhoz szükséges további lépéseket a csatlakozás menete menüpontban találhatod meg.

M.A.R.K. Alakulat