Teamspeak

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”padding-5-percent” column_padding_position=”all” background_color=”#0f0f0f” background_color_opacity=”0.6″ background_color_hover=”#212121″ background_hover_color_opacity=”0.6″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”2px” column_border_color=”#dd3333″ column_border_style=”solid” enable_border_animation=”true”][vc_custom_heading text=”TeamSpeak beállítása:” font_container=”tag:h1|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”][divider line_type=”No Line” custom_height=”20″][vc_column_text]

Miután megvásároltad és telepítetted az ArmA 3 játékodat, már jó úton haladsz afelé, hogy csatlakozni tudj a Magyar ARMA Realsim Közösséghez. Ehhez az első és legfontosabb program a TeamSpeak (továbbiakban TS).

(Mi a TeamSpeak? A TeamSpeak egy ingyenes VOIP alkalmazás, amely amellett, hogy számos platformara elérhető, könnyen konfigurálható és kis erőforrás igényű. Jól használható online játékok csapatszintű kommunikációjához.)

A TS programot ezen a hivakozáson találod (link). A 32 bites vagy a 64 bites kliens programra lesz szükséged attól függően, hogy milyen az operációs rendszered.

  1. A TS telepítés után már csatlakozni tudsz a MARK szerverére. Ehhez a következő lépéseken kell végigmenned:
  2. Elindítod a TS-t . Az alábbi képet fogod látni.
  3. A szerver címhez be kell írni az következő címet: 31.186.250.134:9187  Ezután ki kell tölteni a becenév mezőt is, majd a csatlakozás gombra kell kattintani.
  4. Sikeresen beléptél a M.A.R.K. TS szerverére. Az első csatlakozáskor csak a Toborzó szobába tudsz belépni. A szabályzat elolvasása után a szerver admintól tudsz jogot kérni a többi szobába való belépéshez.

A játék közben nem mindig tudod, hogy ki beszél éppen, ezért javasoljuk a TS-be beépített Overwolf (fekete/fehér farkasfej) vagy más hasonló program használatát.

Lehetőséged van a honlapról is közvetlenül belépni hozzánk, ha rákattintasz a M.A.R.K. TeamSpeak feliratra jobboldalon a Nézz be hozzánk! szövegrész alatt.

A közös játékhoz szükséges további lépéseket a csatlakozás menete menüpontban találhatod meg.

M.A.R.K. Alakulat

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]