Bombák földjén – 2. rész

FORWARD OPERATING BASE GERONIMO, Helmand Province, Islamic Republic of Afghanistan Ñ Marines assigned to Headquarters Company, 3rd Battalion, 3rd Marine Regiment, depart a vehicle checkpoint and patrol back to Forward Operating Base Geronimo May 30. The Marines are a part of the H&S guard force, a group of mostly non-infantrymen who perform infantry duties in the H&S battle space. The patrol was the first the Marines had completed on their own without being accompanied by a platoon sergeant or commander. ÒTheyÕre doing really well, a lot better than I expected,Ó Cpl. Eric Ramirez, squad leader, said. ÒOut on patrol theyÕve been building their confidence. TheyÕre learning a lot and are motivated.Ó (Official Marine Corps photo by Sgt. Mark Fayloga)

Az elmúlt napokban sok ember megsérült valamint több civil és rendőr meghalt a szélsőséges merénylők által végrehajtott robbantások következtében. A kórházak nehezen győzik a sérültek ellátását, a rendőrség pedig tehetetlen a merénylőkkel szemben.

A Tengerészgyalogságot felkérték a beavatkozásra. A várost meg kell tisztítani a robbanóanyagoktól, hogy a civil lakosságot megvédjék a szélsőségesek terrorizálásától.

A csapat két tagja súlyos sérüléseket szenvedett a piacon felrobbant robbanószerkezettől, őket mentőhelikopter szállította el a területről.

Jelentkezés itt!

Szervező: Robert

Vélemény, hozzászólás?