A Vörös vihar 3.rész

Marine Security patrol Afghanistan U.S. Marines with 1st Platoon, Company I, Battalion Landing Team 38, Regimental Combat Team 8, Helmand west of the Nare (2)

Történet

2018.szept.22-én Oroszország gazdaságilag összeomlott, amely hozzásegítette a politikai baloldal megerősödését. Mivel a kormány nem tudta kezelni az egyre romló gazdasági helyzetet, a baloldal fegyveres puccskísérletet hajtott végre, és végül egy hónapos katonai összetűzések után átvette a hatalmat Oroszországban. A baloldali pártok vezetője, Vladlen Dmitrij teljhatalommal uralkodott az ország felett, és a kétségbe esett népnek irányt mutatott, méghozzá Európa felé, hogy ott a megoldás a gazdagság, Oroszország problémáira. Ukrajna és Fehéroroszország volt az első célpont, a végeredmény pedig a két ország kapitulációja. Oroszország további terjeszkedésének célpontjai az északi NATO tagok; Észtország, Lettország, Litvánia. Délre Törökország.

Ami eddig történt

Bozcaada szigetén a Török erők jelentős része észak-keleti irányba az USA támogatásával sikeresen megállította az Orosz előrenyomulást. Bár ez kockázatos lépés volt a NATO erők részéről, mivel így a déli területek meggyengültek.  A gyors Orosz csapatmozgás ezt ki is használta, és elfoglalta a gyengén védet Török bázist. Ezáltal könnyen egy déli irányból mért orosz csapás a fő NATO bázis megsemmisítéséhez vezethet.  USMC egységei megindulnak a bázis felé…

>>Feliratkozás a játékra<<

Vélemény, hozzászólás?