TARTAROSZ HADMŰVELET 3. rész – Nemeszisz

Uraim!

Ma az Egyesült Államok elnökétől megkaptuk a TARTAROSZ nevű hadművelet megindításához a felhatalmazás. Célunk, hogy a jelenleg még a Görög erők által biztosított Molos-t, valamint a molosi reptér és környékét megerősítsük, majd támadást indítsunk Sofia városa és a tőle északnyugatra található radar állomás ellen. Mondanom sem kell, hogy görög barátaink rosszalló tekintetén túl, nekünk sem célunk a földel egyenlővé tenni a várost, így tegyenek meg mindent, hogy a lehető legkisebb sérüléssel jusson a terület amerikai fennhatóság alá.

A felderítő küldetéseken megszerzett információink mind azt a tényt támasztják alá, hogy a Politák kis csoportokban, könnyű fegyverzettel vannak fölszerelve. A járműparkjuk is csak tákolt dzsipekből áll, amin különböző közepes kaliberű fegyverzettet használnak.

Szervezettek, kis számú csoportokat alkotnak, azt viszont hogy ezen csoportok hogyan tartják a kapcsolatot, nem tudjuk jelenleg. Az ellenség erőiről sajnos nem sikerült túl sok információt szereznünk, így készüljenek fel minden eshetőségre.

Az is tény, hogy az elmúlt napokban Szomáliai kalózok, jelentek meg a partok közelében, de a felderítésnek nem sikerült információkat szerezni arról, mi is volt azokban a szállítmányokban elrejtve amit hoztak.

Részletek

Vélemény, hozzászólás?