NÉGY SAROK

NÉGY SAROK

Kép: Twobears

ELŐZMÉNY

Tanoa a drogtanyák melegágya. Régóta problémát okoznak a szigeten működő drogkartelek és ezt a szigeten élők is jól tudják. Folyamatos harc megy a békefenntartók és közöttük, de a drogból származó bevételek miatt néhány kartell eléggé jól fel tudott szerelkezni. Emiatt a harcok elhúzódnak és még senki nem látja a háború végét. Viszont probléma, hogy nem csak a szigeten lévő katonai erők és a banda között folyik a harc, de még a bandák között is kialakulnak kisebb összeütközések.

2017 szeptember 9-én nagy és véres csatára ébredtek az emberek Yanukkában. A magát Los Ántrax-nak (továbbiakban LÁ) hívó drogbanda nagy létszámú fegyveresei megtámadták a Tanoa déli részén fekvő kisebb szigeten működő Red River kartellt. Habár LÁ-nak nincsenek komoly felszerelése, viszont nagy fölénnyel rendelkezik Red River ellen. Több órája tart már a véres ütközet, a békefenntartók lezárták az utakat Katkoula körül, nem engednek be senkit a területre.

A békefenntartók többször kértek segítséget, de sem Amerika, sem Európa nem küldött egységeket, habár Amerikának az egyik anyahajója, pontosabban a Nimitz Tanoa közelében állomásozik. Azonban ma váratlan fordulat jött: Amerika elhatározta, hogy segít a szigeten lévőknek kiírtani a drogbandákat és békét teremteni a szigeten.

Bővebben…

Vélemény, hozzászólás?