Hades Protocol – 2. rész

 

Uraim, egy kis háttérinformáció:

Livonia nemrég szakadt el Oroszországtól és harcolta ki magának a függetlenséget. Jelenleg egy törékeny, ám stabilizálódni látszó katonai diktatúra van hatalmon. A vezetőjük  Vaszilij Jugdenovics tábornok, aki ígérete szerint lemond minden előjogáról, amint megalakul az első demokratikus livoniai kormány. Most várják az első választásokat.

A demokráciát támogató nyugat bevetette az UN békefenntartó csapatokat is, akiknek a segítségével fenn lehet tartani a törékeny rendet, illetve a livoniai határokat. Ne legyenek illúzióink, ha nem venné Európa oltalom alá ezt a kis államot, Oroszország már rég visszavette volna a területet. Egy UN által kiadott hivatalos közlemény alapján orosz békefenntartó csapatok nem tartózkodnak Livoniában. Oroszország jelenleg csendben figyeli az eseményeket.

Kormányunk gyanítja, hogy több minden húzódik meg a háttérben, hiszen minden infó, amit Maldenen nyertünk, az Livoniából érkezett, tehát azt gondoljuk, hogy a fő célpontunk is itt bujkál. Éppen ezért Amerika sem haderővel, sem felszereléssel nem támogatta ezt az államot, de ezt az álláspontot politikailag nem tudjuk sokáig tartani. Ezért Amerika vállalja, hogy speciális egységeket küld a jelenlegi livoniai hadsereg képzésére.

Így kerülnek több szakasznyi egységünkkel egyetemben Önök is a területre. Kiképezni, felkészíteni mennek az ottaniakat az önállósodásra. Célbalövés, felderítés, stb-stb. Élvezni fogják! NA! Ne húzzák a szájukat, természetesen ez csak a fedősztorink… 

 

Részletek és jelentkezés…

Vélemény, hozzászólás?