2018-11-03 - 16:00

Sasszem

1. rész – Kezdetek

Típus: Realsim Kampány
Szabályzat: M.A.R.K. Szabályzat
Szükséges alapismeret: M.A.R.K. Kézikönyv
Szükséges addonok/DLC: COOP  
Dátum: 2018.11.03.
Helyszín: Altis
Gyülekező: 15:30
Eligazítás: 15:45
Kezdés: 16:00
Vége: A parancsnok által meghatározott időpontban (kb. 23:00)
Jelentkezési határidő: A játék előtti péntek 20:00

Vállalható szerepkörök:

Történet:

Émelygést és rosszullétet éreztek. A bőrötök ég, mintha egy sütőből szálltatok volna ki. Hatalmas rengés volt. Az epicentruma messze lehetett, és valószínűleg a föld alatt, hiszen felhőt nem lehetett látni. Minden elsötétült. Lámpák, rádiók, irányzékok, éjjellátók. Minden ami elektronika. Álltok a sötétben tanácstalanul. Mellettetek egy kis kézikocsin atomtöltetek, mögöttetek egy ház alsó helyiségében azok a katonák, akik nem voltak annyira szerencsések mint ti. Előttetek az ismeretlen. Vajon mi történt? Mi van még előttetek? Ti hibáztatok, vagy már a sors elrendelte? Millió kérdés van a fejetekben, de ne most. Ne most kelljen végiggondolni, hisz dolog is van. Bármikor bárki megjelenhet, úgy a saját haderő mint az ellenfél. Ellenfél… Ha jól sejtitek nem egyedül vagytok. Felpörget az újabb adrenalinlöket, amit a szervezetetek küld. Élni kell. Túlélni. Ahhoz viszont össze kell kapni magatokat.

Gyors megbeszélés után már pörögtök is. Egyikőtök egy M240-el az utat fedezi, amíg kettőtök a tölteteket a stéghez húzza és átadja a tengernek. Itt nehezebb megtalálni és kiszedni. A hegyről jó pár dolgot szedtek össze. Az Mk19, lőszerek, némi ellátmány. Volt az oroszoknál is bőven felszerelés, telepített gépágyúk, lőszer, élelem, ruházat. Majd megnézitek alaposan, most elég a nagyját összegyűjteni. Innen vajon hová? Várjatok, hátha küldenek valakit? Az több óra. Induljatok? De hová? Megannyi kérdés. Egymást generálják, nehéz megtalálni a jó megoldást. 

Egy biztos: Kell találnotok egy biztonságos helyet, elektronikai felszerelést, némi kábelt és egy aggregátort, hogy a dolgaitokat fel tudjátok tölteni és mielőbb kapcsolatba lépni a parancsnoksággal. MARSOC vagytok. Erre képeztek ki, minden eshetőségre. Meg kell oldani. 

Egymásra néztek kissé tanácstalanul, de elszántan. Parancsnokotok szemében már látjátok a tervet. Ő már tudja. Felétek fordul és belekezd mondandójába….

 

Feladat:

– Egy elektronikai készlet és egy áramfejlesztő megkeresése, az eszközeitek feltöltése

– Kapcsolat létesítése a parancsnoksággal

Cél:

– Küldetések teljesítése

Bevetés időpontja:  2018 június 09.  02:15

Célzóna: Altis

Célba juttatás: Gyalog

Bevetés szabályai:  Az ellenfél és bárminemű akadály likvidálása!

Várható időjárási és látási viszonyok:  Borult, felhős, helyenként esős

Kivonási pont/pontok:  Nincs

Behívható segítség:  Nincs

Készítette: Mustafa

You need to be logged in in order to be able to register for this event.

A jelentkezésed visszavonásához keresd a küldetés szervezőjét és a parancsnokodat!

  • Nofca jelentkezett. Vállalt poszt(ok): MARSOC (Megj.: )
  • Rommel jelentkezett. Vállalt poszt(ok): MARSOC (Megj.: )
  • mokkus2005 jelentkezett. Vállalt poszt(ok): Lövész || MARSOC (Megj.: )