ArmA3 2018-as ütemterv

A következő platformfrissítést (1.84) júliusiban érkezik. Ez különböző  javításokat és új ingyenes kiegészítőket tartalmaz majd. 

“USS Liberty” romboló hajó
A NATO erők által használt romboló osztályú hajó, amely részletes belső tereket és új haditengerészeti tűzoltási lehetőségeket tartalmaz. Ezenkívül képes kis tengeri hajók és helikopterek elindítására és fogadására is. 

“MIM-145 Defender” SAM rendszer és “AN/MPQ-105” radar rendszer
A NATO-erők által használt föld-levegő rakétarendszer, amely a légi járművek ellen alkalmazható. Együttműködik az adatkapcsolattal összekapcsolt AN/MPQ-105 radar rendszerrel.

“S-750 Rhea” SAM rendszer és “R-750 Cronus” radar rendszer
A CSAT-erők által használt, nagy hatótávolságú, föld-levegő rakétarendszer, amely képes a légi célpontok látóhatáron túli légi célpontok leküzdésére. Együttműködik az adatkapcsolattal összekapcsolt R-750 Cronus radar rendszerrel.

Radar elhárító rakéták és kis átmérőjű irányított bomba
Mind a NATO, mind a CSAT új, radarelhárító rakétákat kap, amelyeket úgy terveztek, hogy az aktív radarérzékelővel ellátott földi célpontokat automatikus befogják. A NATO harci repülőgépeket levegő-föld precíziós irányítású bombákkal lehet felszerelni.

Az eddigi és az elkövetkezendő mérföldköveket itt tudjátok megtekinteni.

Részletesen pedig az alábbi linken tájékozódhattok. Link

Vélemény, hozzászólás?