Rólunk

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”padding-5-percent” column_padding_position=”all” background_color=”#0f0f0f” background_color_opacity=”0.6″ background_color_hover=”#212121″ background_hover_color_opacity=”0.6″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”2/3″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”2px” column_border_color=”#dd3333″ column_border_style=”solid” enable_border_animation=”true”][vc_column_text]

A közösség az ARMA 3 katonai szimulációs programmal játszik. A közösség tagjai kihasználva az ARMA 3 lehetőségeit, próbálják a játékot minél jobban a valós élethez hasonlóan művelni.

A Magyar Arma Realsim Közösség egy baráti társaság, amit az Arma 3 hozott össze, de közel sem az tartja egyben. Az alakulatot olyan emberek alkotják, akiknek a gondolkodásmódja hasonló, elveik és értékrendjük megegyezik. A közösség több, mint egy Arma 3-mal játszó csapat, és többet is vár el tagjaitól. Olyan embereket keresünk, akik aktivitásukkal, munkájukkal öregbíteni tudják a M.A.R.K. hírnevét, de legfőképpen hozzáadnak az alakulat által képviselt értékekhez, mind játékon belül, mind azon kívül.

Amennyiben a honlapunk, videóink, és a fórumunkon olvasottak felkeltették az érdeklődésed, akkor az alábbi linken található jelentkezési lapot kitöltve (link) keress meg minket TeamSpeak (program) szerverünkön (link)! Itt egy kötetlen beszélgetés keretében bővebb képet kaphatsz az alakulat szellemiségéről, játékstílusáról és a közös játék lehetőségeiről, kötelezettségeiről,  megismertetünk a szabályzatunkkal (Szabályzat link) és kézikönyvünkkel (Kéziköny link).

Célunk a kellemes szórakozás, ahol egy katona bőrébe bújva – földön, vízen, levegőben – játszhatunk végig egy szervezett játékot kooperatív módban a „bajtársainkkal”.

Általános szabályok:

  1. Fegyelmezett, emberhez méltó viselkedés;
  2. A katonai hierarchia betartása;
  3. A tagoknak a M.A.R.K. logó viselése;
  4. Azonos név használata az alábbi helyeken (Steam/honlap/TS)
  5. Regisztráció képpel az alakulat honlapján.

M.A.R.K. alakulat

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column centered_text=”true” column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ background_image=”12″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/3″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][image_with_animation image_url=”9084″ alignment=”center” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column][/vc_row]